Nieuws

Blijf op de hoogte van onze acties!

Valentijnsdag 2021

Een goede reden om iemand eens extra in het zonnetje te zetten dit jaar. Gezien de omstandigheden waar we in zitten kan iedereen wel een beetje extra liefde en aandacht gebruiken. Verras je geliefde, vriend, vriendin, moeder, oma of wie dan ook met een leuk setje zoals:

-Luxery Moments Feet:

Bestaande uit: Foot Scrub, Repair balm en de Foot Rich cream.

€29,95

-Shampoo Bar Rozen set:

Bestaan de uit: Shampoo Bar, Conditioner Bar, Bodybar, Bewaarzakje

€29,50

Valentijns set Men:

Bestaande uit: Men Energy Fluid, Body &Hair Wash (gratis)

€34,50

Valentijn Malu Wilz Tender Rose

Bestaande uit: Tender Rose Elixer, Tender Rose Creme, Tender Rose Loton, Anti Stress ampul, Cleansing Milk

€ 49,50

Valentijn Mau Wilz 

Bestaande uit: Harmonizing Skin Mask, Stress Control Ampul, Tender Rose Creme, Tender Rose Lotion

€22,50

Mocht je een ander cadeau wensen of een cadeau bon is dit ook zeker mogelijk.

€49,50

€29,95

€ 29,50

€ 22,50

€ 34,50

Feestdagen in zicht!

Speciaal voor de feestdagen zijn er een aantal leuke cadeau setjes te verkrijgen. Als je op de foto klikt wordt de prijs zichtbaar.

Donderdag 24 december is de laatste bezorgronde voor de kerst. Mocht je interesse hebben in de producten laat het gerust weten. Mochten er cadeaus bij zitten pak ik ze uiteraard feestelijk in.

Veel liefs Marjolein

Cadeaubon verkrijgbaar in elk bedrag

Grand Cru DIY €19,95

Winter set DIY € 22,50

Masker set € 17,50

Eyeshadow kit € 19,95

Loveli handverzorging € 17,50

December feestmaand

De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur. Speciaal daarvoor zijn er een aantal leuke producten in de salon te verkrijgen. Voor jezelf of om cadeau te doen.

MEN Energizing Hair & Body Wash 200 ml € 9,95
Speciaal voor de mannen een heerlijke fris ruikende Hair & Body wash. 

Limited eye Control creme 30 ml € 32,50
Deze oogcreme bevat 30 ml voor de prijs van 15 ml!

Advent Kalender € 79,-
Deze advent kalender bevat:
- 21 ampullen
- Hyaluronic eye creme
- Longwear Lipstick
- Travelsie Thalasso vital treatment

De kalender heeft een waarde van € 157 en kost nu € 79!!

Winter Maskers voor thuis € 15,95

Keuze uit 3 heerlijke maskers voor thuis. Net wat de huid wel kan gebruiken in dit seizoen!

Oogschaduw Palette € 17,50

Deze mooie oogschaduw zijn super voor de feestdagen als cadeautje of om zelf te stralen! Met helemaal de kleuren van nu.

Cadeaubonnen

Ook zijn de cadeaubonnen  in elke waarde verkrijgbaar. Zou je een cadeau bon willen aanschaffen, stuur even een berichtje of bel even en ik zorg dat hij leuk en mooi ingepakt klaar ligt.

Veel liefs Marjolein

Men Hair & Body Wash € 9,95

Eye Control Cream € 32,50

Advent kalender € 79

Winter Mask € 15,95

Luxury Eye Shadow Pallettes € 17,50

Luxury Eye Shadow Pallettes € 17,50

Nieuws bericht Herfst


En toen was het ineens alweer herfst, de zomer is voorbij gevlogen! Ik hoop dat jullie net als ik hebben genoten van het heerlijke zomerse weer. Maar ook de herfst heeft zijn charmes. Weer gezellig de kaarsjes aan in huis en de bomen met mooi gekleurde blaadjes.

Er is weer een nieuwe behandeling! De POWER TREATMENT. Wat deze behandeling zo speciaal en uniek maakt zijn het doorbloedingsmasker en de hoeveelheid ampullen die worden gebruikt. Het doorbloedingsmasker is op basis van brandnetel extract en stimuleert de doorbloeding in de huid. Dit geeft tijdens de behandeling een prikkelend gevoel en een beetje warm alsof je in de zon verbrandt bent. Nu vraag je je vast af maar waar is dit goed voor? Als de doorbloeding goed geactiveerd wordt is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen en er een nog beter resultaat van de behandeling zal zijn. Ampullen zijn pure werkstoffen en werken 8 keer zo intensief als een crème. Ampullen zitten in glas verpakt zodat er geen zuurstof en bacteriën bij kunnen komen en de pure werkstoffen behouden blijven. Tijdens de POWER TREATMENT worden er 3-5 ampullen (aangepast op de behoefte van de huid) achter elkaar aangebracht zodat de huid een enorme boost krijgt. Dit i.c.m het doorbloedingsmasker geeft een onwijs mooi en direct zichtbaar resultaat!

De POWER TREATMENT is er in 2 verschillende soorten te boeken: 

POWER TREATMENT FAST: 45 min € 45,-
POWER TREATMENT COMPLETE: 60min € 60,-

Ook kunnen ampullen heel goed thuis gebruikt worden. Stel samen met mij naar behoefte van de huid 7 ampullen samen. Breng elke avond 1 ampul aan voor 7 dagen achter elkaar. Deze kuur werkt tot 3 maanden door in de huid! Ideaal voor na een vakantie of om de huid klaar te maken voor het komende seizoen. Een kuurtje ampullen kost  € 35,- en je krijgt er nu tijdelijk een mooi RVS opbergdoosje bij (t.w.v € 5,50)! OP=OP!

BERRY TALES
De nieuwe najaarskleuren van Malu Wilz zijn binnen.  En wat zijn de kleuren mooi. Ook zit er een nieuw product bij.

De HYDRA SKIN PRIMER:

- Zorgt voor een mooie egale huid
-Foundation blijft langer zitten 
-Zonder minerale oliën en parabenen.

De primer zit in een handig pompje en kost  € 17,50

Verder zit er in de nieuwe look:

3 kleuren oogschaduw  € 6,50 per stuk
2 nieuwe kleuren nagellak  € 9,50 per stuk
2 kleuren  hydra lipgloss   € 14,50 per stuk
2 kleuren liptick  € 14,95 per stuk
Blusher  € 9,25 per stuk
Long lasting liquid eyeliner zwart  € 17,50

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over de nieuwe producten en behandelingen als ik.

Helaas is de herfst ook vaak een seizoen met verkoudheden. We zijn helaas nog niet van het Corona virus af. Dit betekent dat het protocol in de salon nog steeds actief is. De handen worden nog steeds bij binnenkomst gereinigd, na elke klant wordt nog steeds alles goed schoongemaakt en wordt er zo goed als kan gelucht. En blijf ik nog steeds met een mondkapje werken.

Via deze weg vraag ik ook aan jullie om je nog steeds aan de regels van het RIVM te houden zodat ik hopelijk nog door kan blijven werken, en jullie het momentje ontspanning kan blijven geven! :) Mocht de afspraak toch niet door kunnen gaan zou het heel fijn zijn om dit zo snel mogelijk te laten weten. Doordat er iets meer verschuivingen zijn en waarschijnlijk gaan komen komt het vaker voor dat ik jullie een berichtje stuur of bel of de afspraak op een andere tijd of dag zou kunnen om de planning kloppend te houden en iedereen een plekje te kunnen geven. Ik merk dat jullie hier gelukkig heel goed mee omgaan. Heel fijn dat jullie waar jullie kunnen zo flexibel hierin zijn. Onwijs bedankt hiervoor. Ook ik probeer met jullie mee te denken en zoveel mogelijk flexibel te zijn waar ik kan. Hopelijk kunnen we het zo met elkaar doen en blijven we allemaal gezond en kan de salon open blijven.

Pas goed op jullie zelf, blijf gezond en tot snel in de salon!

Veel liefs Marjolein

Lieve klanten,

Wat een ontzettend goed nieuws was het gisteravond! Wat ben ik blij dat ik jullie weer mag behandelen! Ik sta echt te trappelen om weer aan de slag te gaan.

Om weer open te kunnen zijn er wel een aantal regels en maatregelen die ik moet nemen. Er gaat voor mij meer tijd zitten tussen de behandelingen in om mij ook goed aan het protocol te kunnen houden. Er komt extra tijd tussen de lange behandelingen. Dit betekent ook dat ik minder behandelingen per dag kan uitvoeren. De komende dagen ga ik mijn planning weer helemaal opnieuw indelen. Daarbij hou ik rekening met de klanten die het langst hebben moeten wachten op een behandeling en de pedicure klanten.

Dit allemaal bij elkaar gaat wel wat extra tijd kosten. Het is voor mij daarom helaas niet haalbaar en reëel om op 11 mei gelijk weer aan de slag te gaan. Waarschijnlijk gaat dit 18 mei worden. De afspraken in week van 11 mei tot en met 16 mei nog komen te vervallen!

Het was tot gisteravond onduidelijk welke persoonlijke bescherming er echt nodig zou zijn en welke hygiënische maatregelen ik moet naleven in de salon. Qua persoonlijke bescherming is er eigenlijk niks verplicht. Dit gaat wel erg tegen mijn gevoel in. Zeker omdat duidelijk is dat je het virus mee kan dragen zonder dat er klachten zijn. Daarom heb ik besloten om met een ‘faceshield’ en mondkapje te gaan werken. Ook worden de handdoeken na elke klant vervangen. Tijdens de pedicure behandelingen en korte behandelingen zoals epileren ligt er papier op de behandelstoel net zoals bij de huisarts. Alle handdoeken worden op 90 graden gewassen. Voor en na de behandeling was ik en jullie de handen. De deur van de salon doe ik voor jullie open en dicht. Alles wat tijdens de behandeling aangeraakt is wordt na de behandeling gereinigd. 

Ook voor jullie zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden:

  • Voel u zich niet fit, heeft u verkoudheid / griepklachten (keelpijn, loopneus, hoesten, niezen, benauwdheidsklachten, koorts boven de 38 graden) annuleer dan de afspraak. Bij twijfel altijd de afspraak annuleren. 
  • Heeft iemand in de directe omgeving deze klachten annuleer dan ook de afspraak.
  • Voor de behandeling stel ik een aantal vragen over uw gezondheid.
  • Kom niet te vroeg. Max 5 minuten voor de afgesproken tijd. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zijn.
  • Bij binnenkomst schud ik geen handen. 
  • Zelf doe ik de deur van de salon open en dicht.
  • Bij binnenkomst van de salon of bij het toilet van La Costa graag handen wassen.
  • Na de behandeling graag weer handen wassen.
  • Graag contactloos afrekenen.

Zoals jullie lezen wordt de behandeling best anders.

De komende tijd neem ik zelf weer contact met jullie op om weer een afspraak te maken. Het ‘online’ boeken van een afspraak heb ik tijdelijk uitgezet zodat ik zelf een goed overzicht hou over mijn agenda.Ik zal mijn uiterste best doen om iedereen weer zo snel mogelijk te kunnen behandelen. Ik hoop ook dat jullie begrijpen dat ik niet iedereen tegelijk kan helpen en het helaas nog nodig is om nog een klein beetje geduld te hebben!

Mochten er nog vragen of opmerkingen van jullie kant zijn hoor ik het heel graag!

Verder wil ik jullie nog bedanken voor alle lieve berichtjes en bestellingen de afgelopen tijd! Onwijs bedankt hiervoor!

Ook hoop ik dat jullie net als ik heel blij en opgelucht zijn dat ik jullie weer mag behandelen!

Tot heel snel!

Liefs, 

Marjolein

Lieve klant,

Afgelopen dinsdag kwam de mededeling dat de salon helaas tot en met 20 mei gesloten moet blijven. Mocht je in de tussen tijd een afspraak hebben dan komt deze te vervallen. Het was een boodschap die ik wel had verwacht maar niet had gehoopt. Wat doet het me verdriet nog steeds niet te mogen doen wat ik zo graag doe! Maar ik sta wel achter het besluit. Gezondheid gaat immers boven alles. Achter de schermen zijn de branche organisaties hard bezig om protocollen te maken voor als de schoonheidssalons weer open mogen. Dit betekent dat als de salon weer open mag ik volgens een veilig protocol aan het werk kan.

Zo langzaam aan komt ook Moederdag weer in zicht! Tijd dus voor wat leuks om alle moeders (of jezelf) in het zonnetje te zetten. Op de website www.senseofbeauty.org staan onder het kopje ‘acties’ alvast een paar leuke cadeau ideeën. Mocht je iets anders willen of vragen hebben neem gerust contact op! De producten breng ik kosteloos thuis bij jezelf of als verassing voor iemand anders!

De Coffee to Go zou eigenlijk de voorjaarsbehandeling zijn. Nu dit nog niet kan wil ik het wel alvast met je delen! Ze zijn zo ontzettend fijn! En uiteraard is dit ook heel leuk voor Moederdag. De huid wordt er echt zo zacht van en de geur, heel jammer dat er geen geur computer bestaat! De werking van de Coffee to Go producten zijn:
- Vocht inbrengend
- Kalmerend op roodheden door stressfactoren
- Verfrissend
- Verstevigend

De producten zijn door de kalmerende werking geschikt voor elk huidtype. Dus ook voor de gevoelige huid!

Ook is deze behandeling in de vorm van een cadeaubon te krijgen. Zodat als de salon weer open mag er een leuke, nieuwe behandeling is! Er is keuze uit 3 soorten behandelingen:

Ristorette €26,50:

Deze behandeling duurt 30 minuten en kost €26,50 en bestaat uit:
- Reiniging
- Arabica peeling
- Coffee to go Energizer ( ampul)
- Drukpunt massage rondom de ogen
- White Coffee Mask
- Dagverzorging

Espresso €47,50:

Deze behandeling duurt 60 min en kost €47,50 en bestaat uit:
- Reiniging
- Arabica peeling
- Coffee to Go Energizer (ampul)
-Uitgebreide massage
- White Coffee Mask
- Dagverzorging

Lungo €62,50:

Deze behandeling duurt 90 minuten en kost €62,50 en bestaat uit:
- Korte rugmassage
- Reiniging
- Arabica peeling
- Coffee to Go Energizer (ampul)
- Uitgebreide massage
- Drukpunt massage rondom de ogen
- White Coffee Mask
- Dagverzorging

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als ik ben over de Coffee to Go producten!

Voor nu blijf gezond! En pas goed op jezelf en elkaar! Hopelijk nu echt tot snel weer in de salon!

Veel liefs,

Marjolein

Lieve klant,

Hier nog even een extra nieuwsbrief van mij met allemaal leuke dingen erin! De DIY treatments voor het gezicht zijn klaar inclusief instructiefilmpje!

Het pakketje bestaat uit:
-Cleansing foam OF Milk
-Hydro Tonic
-Jojobapeeling
-Ampul
-Masker
-Dag/nachtverzorging
-Haarnetje
-Reinigingssponsjes

Om eerlijk te zijn was het een beetje ongemakkelijk voor mij om dit te doen en heel gek om het terug te kijken. Maar dit maakt het denk ik wel makkelijker om thuis de huid een oppepper te geven die hij zo hard nodig heeft na de winter. Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik over de setjes! Voor €25,- is zo’n heerlijk setje voor jou en kom ik hem thuis bezorgen!

Het mooie weer is er al en dat betekent bijna tijd voor de slippers! Ook daar heb ik een DIY setje voor gemaakt met filmpje! Het setje bestaat uit:
- Een reinigende voeten zeep
- Een voetenscrub op basis van zeewier
- Een voetencreme voor droge voeten
- Voetenvijl
- Optioneel Malu Wilz nagellak

Klik hier voor het linkje naar de video.

Voor €14,95 is het setje met nagellak verkrijgbaar en voor €9,95 heb je een setje zonder nagellak.

En vergeet de zonnebrand niet! Het zonnetje is zo heerlijk maar is de grootste boosdoener voor rimpels en pigmentvlekken!

Op de website www.senseofbeauty.org staat nu een kopje met ‘Acties’. In samenwerking met Malu Wilz zijn er een paar leuke acties.

Mocht je vragen hebben over de huid voeten of iets anders of wil je een product bestellen? Neem gerust contact op! Mijn telefoonnummer is : 0633435477

Verder hoop ik dat je ondanks het thuis zitten en de beperkte vrijheid toch ook aan het genieten bent. Genieten van de zon, de vogels die je hoort fluiten, de eendjes die een nestje maken Oftewel LENTE!

Voor nu hele fijne paasdagen in hopelijk goede gezondheid!

Liefs Marjolein

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:30 - 16:00
Dinsdag 09:30 - 13:30
Woensdag - in overleg, graag even bellen
Donderdag - in overleg, graag even bellen
Vrijdag 9:00 tot 17:30
Zaterdag 9:30 tot 17:00

ADRES

2e Van Leyden Gaelstraat 52
3134 LL Vlaardingen 

KVK73011010