Nieuws

Blijf op de hoogte van onze acties!

Lieve klanten,

Wat een ontzettend goed nieuws was het gisteravond! Wat ben ik blij dat ik jullie weer mag behandelen! Ik sta echt te trappelen om weer aan de slag te gaan.

Om weer open te kunnen zijn er wel een aantal regels en maatregelen die ik moet nemen. Er gaat voor mij meer tijd zitten tussen de behandelingen in om mij ook goed aan het protocol te kunnen houden. Er komt extra tijd tussen de lange behandelingen. Dit betekent ook dat ik minder behandelingen per dag kan uitvoeren. De komende dagen ga ik mijn planning weer helemaal opnieuw indelen. Daarbij hou ik rekening met de klanten die het langst hebben moeten wachten op een behandeling en de pedicure klanten.

Dit allemaal bij elkaar gaat wel wat extra tijd kosten. Het is voor mij daarom helaas niet haalbaar en reëel om op 11 mei gelijk weer aan de slag te gaan. Waarschijnlijk gaat dit 18 mei worden. De afspraken in week van 11 mei tot en met 16 mei nog komen te vervallen!

Het was tot gisteravond onduidelijk welke persoonlijke bescherming er echt nodig zou zijn en welke hygiënische maatregelen ik moet naleven in de salon. Qua persoonlijke bescherming is er eigenlijk niks verplicht. Dit gaat wel erg tegen mijn gevoel in. Zeker omdat duidelijk is dat je het virus mee kan dragen zonder dat er klachten zijn. Daarom heb ik besloten om met een ‘faceshield’ en mondkapje te gaan werken. Ook worden de handdoeken na elke klant vervangen. Tijdens de pedicure behandelingen en korte behandelingen zoals epileren ligt er papier op de behandelstoel net zoals bij de huisarts. Alle handdoeken worden op 90 graden gewassen. Voor en na de behandeling was ik en jullie de handen. De deur van de salon doe ik voor jullie open en dicht. Alles wat tijdens de behandeling aangeraakt is wordt na de behandeling gereinigd. 

Ook voor jullie zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden:

  • Voel u zich niet fit, heeft u verkoudheid / griepklachten (keelpijn, loopneus, hoesten, niezen, benauwdheidsklachten, koorts boven de 38 graden) annuleer dan de afspraak. Bij twijfel altijd de afspraak annuleren. 
  • Heeft iemand in de directe omgeving deze klachten annuleer dan ook de afspraak.
  • Voor de behandeling stel ik een aantal vragen over uw gezondheid.
  • Kom niet te vroeg. Max 5 minuten voor de afgesproken tijd. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zijn.
  • Bij binnenkomst schud ik geen handen. 
  • Zelf doe ik de deur van de salon open en dicht.
  • Bij binnenkomst van de salon of bij het toilet van La Costa graag handen wassen.
  • Na de behandeling graag weer handen wassen.
  • Graag contactloos afrekenen.

Zoals jullie lezen wordt de behandeling best anders.

De komende tijd neem ik zelf weer contact met jullie op om weer een afspraak te maken. Het ‘online’ boeken van een afspraak heb ik tijdelijk uitgezet zodat ik zelf een goed overzicht hou over mijn agenda.Ik zal mijn uiterste best doen om iedereen weer zo snel mogelijk te kunnen behandelen. Ik hoop ook dat jullie begrijpen dat ik niet iedereen tegelijk kan helpen en het helaas nog nodig is om nog een klein beetje geduld te hebben!

Mochten er nog vragen of opmerkingen van jullie kant zijn hoor ik het heel graag!

Verder wil ik jullie nog bedanken voor alle lieve berichtjes en bestellingen de afgelopen tijd! Onwijs bedankt hiervoor!

Ook hoop ik dat jullie net als ik heel blij en opgelucht zijn dat ik jullie weer mag behandelen!

Tot heel snel!

Liefs, 

Marjolein

Lieve klant,

Afgelopen dinsdag kwam de mededeling dat de salon helaas tot en met 20 mei gesloten moet blijven. Mocht je in de tussen tijd een afspraak hebben dan komt deze te vervallen. Het was een boodschap die ik wel had verwacht maar niet had gehoopt. Wat doet het me verdriet nog steeds niet te mogen doen wat ik zo graag doe! Maar ik sta wel achter het besluit. Gezondheid gaat immers boven alles. Achter de schermen zijn de branche organisaties hard bezig om protocollen te maken voor als de schoonheidssalons weer open mogen. Dit betekent dat als de salon weer open mag ik volgens een veilig protocol aan het werk kan.

Zo langzaam aan komt ook Moederdag weer in zicht! Tijd dus voor wat leuks om alle moeders (of jezelf) in het zonnetje te zetten. Op de website www.senseofbeauty.org staan onder het kopje ‘acties’ alvast een paar leuke cadeau ideeën. Mocht je iets anders willen of vragen hebben neem gerust contact op! De producten breng ik kosteloos thuis bij jezelf of als verassing voor iemand anders!

De Coffee to Go zou eigenlijk de voorjaarsbehandeling zijn. Nu dit nog niet kan wil ik het wel alvast met je delen! Ze zijn zo ontzettend fijn! En uiteraard is dit ook heel leuk voor Moederdag. De huid wordt er echt zo zacht van en de geur, heel jammer dat er geen geur computer bestaat! De werking van de Coffee to Go producten zijn:
- Vocht inbrengend
- Kalmerend op roodheden door stressfactoren
- Verfrissend
- Verstevigend

De producten zijn door de kalmerende werking geschikt voor elk huidtype. Dus ook voor de gevoelige huid!

Ook is deze behandeling in de vorm van een cadeaubon te krijgen. Zodat als de salon weer open mag er een leuke, nieuwe behandeling is! Er is keuze uit 3 soorten behandelingen:

Ristorette €26,50:

Deze behandeling duurt 30 minuten en kost €26,50 en bestaat uit:
- Reiniging
- Arabica peeling
- Coffee to go Energizer ( ampul)
- Drukpunt massage rondom de ogen
- White Coffee Mask
- Dagverzorging

Espresso €47,50:

Deze behandeling duurt 60 min en kost €47,50 en bestaat uit:
- Reiniging
- Arabica peeling
- Coffee to Go Energizer (ampul)
-Uitgebreide massage
- White Coffee Mask
- Dagverzorging

Lungo €62,50:

Deze behandeling duurt 90 minuten en kost €62,50 en bestaat uit:
- Korte rugmassage
- Reiniging
- Arabica peeling
- Coffee to Go Energizer (ampul)
- Uitgebreide massage
- Drukpunt massage rondom de ogen
- White Coffee Mask
- Dagverzorging

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als ik ben over de Coffee to Go producten!

Voor nu blijf gezond! En pas goed op jezelf en elkaar! Hopelijk nu echt tot snel weer in de salon!

Veel liefs,

Marjolein

Lieve klant,

Hier nog even een extra nieuwsbrief van mij met allemaal leuke dingen erin! De DIY treatments voor het gezicht zijn klaar inclusief instructiefilmpje!

Het pakketje bestaat uit:
-Cleansing foam OF Milk
-Hydro Tonic
-Jojobapeeling
-Ampul
-Masker
-Dag/nachtverzorging
-Haarnetje
-Reinigingssponsjes

Om eerlijk te zijn was het een beetje ongemakkelijk voor mij om dit te doen en heel gek om het terug te kijken. Maar dit maakt het denk ik wel makkelijker om thuis de huid een oppepper te geven die hij zo hard nodig heeft na de winter. Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik over de setjes! Voor €25,- is zo’n heerlijk setje voor jou en kom ik hem thuis bezorgen!

Het mooie weer is er al en dat betekent bijna tijd voor de slippers! Ook daar heb ik een DIY setje voor gemaakt met filmpje! Het setje bestaat uit:
- Een reinigende voeten zeep
- Een voetenscrub op basis van zeewier
- Een voetencreme voor droge voeten
- Voetenvijl
- Optioneel Malu Wilz nagellak

Klik hier voor het linkje naar de video.

Voor €14,95 is het setje met nagellak verkrijgbaar en voor €9,95 heb je een setje zonder nagellak.

En vergeet de zonnebrand niet! Het zonnetje is zo heerlijk maar is de grootste boosdoener voor rimpels en pigmentvlekken!

Op de website www.senseofbeauty.org staat nu een kopje met ‘Acties’. In samenwerking met Malu Wilz zijn er een paar leuke acties.

Mocht je vragen hebben over de huid voeten of iets anders of wil je een product bestellen? Neem gerust contact op! Mijn telefoonnummer is : 0633435477

Verder hoop ik dat je ondanks het thuis zitten en de beperkte vrijheid toch ook aan het genieten bent. Genieten van de zon, de vogels die je hoort fluiten, de eendjes die een nestje maken Oftewel LENTE!

Voor nu hele fijne paasdagen in hopelijk goede gezondheid!

Liefs Marjolein

 

Lieve klant,

Helaas is de salon nog dicht in verband met het Corona virus. Daarom heb ik iets voor jullie bedacht zodat je thuis toch de oppepper aan de huid kan geven die hij na de winter zo hard nodig heeft!

Het setje bestaat uit:

Stap 1: De reiniging Cleansing foam OF cleansing Milk

Stap 2 :Hydro tonic 

Stap 3 :Jojobapeeling

Stap 4: Ampul

Stap 5 : Masker

Stap 6: Creme

Ook zit er een haarnetje, 2 reinigingssponzen en een houten spatel bij!

Hier is het linkje een instructiefilmpje hoe je de producten gebruikt.

Klik hier voor het linkje naar de video.

 De prijs is € 25,-

Veel liefs, 

Marjolein

Lieve klant,

Helaas moet ik mededelen dat ik mijn salon ga sluiten t/m 6 april. De reden van mijn moeilijke beslissing is dat ik mijn werk niet kan uitvoeren met de huidige maatregelen (1,5 meter afstand) en dus mijn gezondheid en van mijn klanten niet meer kan garanderen. En eerlijk is eerlijk, gezondheid gaat boven alles! De klanten die in deze periode een afspraak hebben staan bel ik persoonlijk ook nog even op.

Wat er na 6 april gaat gebeuren is nog onduidelijk, uiteraard breng ik je op de hoogte van de ontwikkelingen. Dit betekent niet dat ik er helemaal niet meer ben voor mijn klanten! Mochten je een product nodig hebben of een cadeaubon of advies wat je kunt doen / gebruiken thuis in de tussentijd hoor ik het heel graag! Je kunt me bellen, mailen en whatsappen! Wel kan het zijn dat ik niet gelijk reageer omdat ik nu zelf ook 2 kindjes thuis hebt. 

Ik hoop echt dat dit virus snel onder controle is en dat ik je weer gezond en wel snel weer in de salon terug zie!

Veel liefs, 

Marjolein


Lieve klanten,

In de salon merk ik dat het Corona virus toch wel een veel besproken onderwerp is. Wat overigens niet meer dan logisch is nu het steeds dichterbij lijkt te komen.

Graag wil ik jullie laten weten dat ik alle richtlijnen van het RIVM volg in de salon (en prive). Daarnaast wordt de deurklink na elke klant schoongemaakt en was ik mijn handen nog vaker en langer dan ik al deed. In de salon staat er desinfecterende handgel mocht iemand daar behoefte aan hebben. Mocht u zelf twijfelen over uw gezondheid wil ik u vragen om de afspraak te annuleren. Ook ikzelf hou mijn gezondheid en die van mijn gezin in de gaten. Mocht ikzelf twijfelen over mijn eigen gezondheid laat ik het uiteraard aan u weten!

Langzaam aan begint het gelukkig weer een beetje beter weer te worden. De zon komt langzaam weer een beetje tevoorschijn en de temperatuur gaat omhoog komende week! Tijd voor lente! Hoe fijn is het om de huid ook weer lente klaar te maken?! Malu Wilz heeft 2 super leuke Spring Sets uitgebracht! De prijs van deze setjes is:€ 27,50

Anti stress spring set:
-Gaat roodheden tegen
-Ideaal voor de overbealste winterhuid
-Heeft kalmerende eigenschappen.

Inhoud:
7x Stress Control Ampullen
15 ml Anti stress creme

Vitamin Juicy set:
-Vitamine-Power voor het voorjaar.
-Voor een heerlijk fris gevoel.
-Beschermt tegen de vrije radicalen.
-Geschikt voor ieder huidtype.

Inhoud:
7x Juicy Apple ampullen
25 ml Multi Vitamin Gel.

Verder wens ik jullie heel veel zonnige dagen!

Tot snel!

Veel liefs, 
Marjolein


Lieve klanten,

Ineens is het alweer de laatste maand van het jaar! En wat is 2019 weer voorbij gevlogen! Persoonlijk blik ik terug op een zeer uitdagend jaar. Een jaar waarin Sense of Beauty een feit is geworden. Na een paar maanden stond ik ook nog voor de moeilijke beslissing: verhuizen of blijven. Uiteindelijk heb ik toch de ontzettende moeilijke beslissing genomen om te gaan verhuizen. Waar ik achteraf gelukkig helemaal geen spijt van heb. Wat is het een heerlijk plekje al zeg ik het zelf! En wat een leuke en positieve reacties heb ik gekregen! 

Vanaf nu is er een super leuke nieuwe behandeling van Malu Wilz te boeken.

Collageen Vitamine C behandeling 
Het is een krachtige anti-aging verzorging voor:
-Zichtbaar mindere rimpels
-Bestrijdt het verlies van veerkracht 
-Geeft een ophelderende werking bij pigmentvlekken.

De behandeling is te boeken in 2 varianten:
- Collageen Vitamine C Comfort: 60 min €55,-
- Collageen Vitamine C Deluxe (incl. korte rugmassage) 80 min €70,-

Deze behandelingen zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon.

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor de feestdagen? In de salon staan leuke ideeën!
Ook is het mogelijk om cadeaubonnen aan te schaffen. Mocht je er 1 nodig hebben neem dan even contact met mij op en ik zorg ervoor dat hij klaarstaat en natuurlijk leuk ingepakt is.

Per 1 januari 2020 stop ik met het merk Nouvital. De producten van Nouvital zijn daarom vanaf nu met 30% korting verkrijgbaar. Op=op.

Voor het komende jaar heb ik al een aantal leuke dingen op de planning staan.
Zo ben ik bezig met het ontwikkelen van een spaarsysteem.
Ook ga ik een cursus bindweefselmassage volgen. En er komt van het voorjaar een Coffee to Go behandeling.

Kortom weer een hoop leuke nieuwe dingen!

Via deze weg wil ik je bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaar! 
Ik wens je nog hele fijne feestdagen, op naar een stralend en mooi nieuwjaar!

Veel liefs,
Marjolein

Verhuizing naar nieuwe locatie

Begin Augustus verhuist Sense of Beauty naar de zonnebankstudio La Costa (https://lacosta.nl). Het nieuwe adres is Van de Kasteelestraat 36c, 2691 ZP 's-Gravenzande. 

Om dezelfde rustige sfeer te krijgen als u nu gewend bent is het eerst tijd om het op te knappen. Daardoor is de salon van 2 augustus tot en met 10 augustus gesloten. Uiteraard ben ik wel te bereiken op mijn telefoon.

Het fijne aan de nieuwe locatie is dat mocht u even moeten wachten of bent u zelf te vroeg dat u heerlijk op een bank kan wachten. Ook is de mogelijkheid om even lekker een kopje koffie/thee te nuttigen terwijl u wacht.

Naast zonnebanken is op de nieuwe locatie ook een kapster aanwezig is! Hoe heerlijk zou het zijn om na een gezichtsbehandeling gelijk door naar de kapster te kunnen of onder de zonnebank?

Zelf ben ik erg blij met deze nieuwe locatie en heb ik er erg veel zin in! Heeft u na 10 augustus een afspraak heet ik u van harte welkom op de nieuwe locatie!

Juicy Apple Treatment:
Een heerlijk wellness gezichtsbehandeling gebasseerd
op de natuurlijke regenerende kracht van appel.
De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:
- Oppervlakte reiniging met de Detox cleansing gel
- Dieptereiniging met de Papay peeling
- Verwijderen onzuiverheden
- Epileren/harsen wenkbrauwen
- Penseelmasssage
- Ampul
- Vliesmasker
- Nek, schoudermassage tijdens het masker
- Peel off lipmasker
- Afsluitende dag verzorging

Duur : 80 min
Prijs: €60,-

Ook verkrijgbaar als cadeaubon!

Relaxing Feet Treatment:

Een heerlijke verwenbehandeling voor de
voeten bestaande uit:
-Nagels knippen
-Voeten scrubben
-Voet massage
-Teennagels lakken
Inclusief een nagellak voor thuis!

Duur: ca 35 min
Prijs: €45,-

Ook als cadeaubon verkrijgbaar!

Genieten jullie ook zo van het zonnetje? Hij is alleen alweer behoorlijk sterk dus is het weer tijd om de huid goed te beschermen!

Daarom vanaf nu verkrijgbaar bij Sense of Beauty: de zonnebrand speciaal voor het gezicht van Malu Wilz.

De perfecte zonbescherming met een heerlijke zomerse geur voor dagelijks gebruik.

SUN PROTECT FACE SPF 30 €16,50
SUN PROTECT FACE SPF 50 €19,50

Het is een zeer snel intrekkende lotion waar gelijk Hyaluronzuur aan is toegevoegd voor de perfecte hydratatie!
  • Aanbieding April

Nieuw bij Sense Of Beauty! De heerlijke bodywash en bodyoil van Loveli! 

De bodywash is gemaakt van kokosolie. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, maar het houdt ook de balans van je huid op orde, zodat je huid vanzelf minder droog aanvoelt! De geur van de bodywash heet Sunny Orange. Een combinatie van zoete sinaasappel, citroen en vanille.

De bodyoil is speciaal voor een droge huid die wel wat voeding kan gebruiken. Hij is gemaakt van Zonnebloemolie, rijstkiemolie, kokosolie, amandelolie, avocado-olie en vitamine E. De olie heeft een hele zachte geur die je niet door je kleding heen ruikt.

Probeer deze zet nu samen voor €25,-!

Geldig t/m 30 april 2019

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30 - 14:00
Donderdag 9:30 tot 16:30
Vrijdag 9:30 tot 17:30
Zaterdag 9:30 tot 17:00

ADRES

Gevestigd in La Costa
van de Kasteelestraat 36c
2691 ZP 's-Gravenzande

KVK73011010